söndag 14 juli 2013

Loooong time, no see

Hej på er. Vet inte vem jag skriver till egentligen, för efter ett och ett halvt års frånfälle från detta forum borde det vara logiskt att ingen hittar hit längre. Men hur som helst, det har inte hänt så mycket de senaste åren. Eller, vänta nu! Vi har ju fått tillökning i familjen förresten. För att göra en lång historia kort - han föddes den 10 nov förra året och är idag 8 månader. Förresten lätt datum att komma ihåg, 12-11-10, och klockan var 9.30. By the way - Valter är hans namn. Det var väl kortfattat.
Nu kan man undra varför vi inte uppdaterar bloggen oftare. För er som missat det - läs stycket ovan och när ni kommer till ordet Valter - precis - han är en anledning av dignitet, som gjort att vi är föräldrar, inte på heltid, utan på minustid. Dvs vår tid räcker inte till. För ordningens skull är det naturligtvis inte Valters fel utan anledningen är att vi har två styck mindre barn som kräver en hel del. Hade ångervecka funnits att tillgå skulle den oavkortat ha utnyttjats ;). Samtidigt konstaterar vi så gott som varje dag att vi har två underbara barn som skänker stor glädje i varda´n. Tur att min schizofreni inte blev botad innan jag blev förälder :).

Tänkte klämma in lite bilder - de flesta ganska färska med något undantag. Jag låter bilderna tala för sig själv. Videon längst ner, kan nämnas, visar Valters härliga matlust med tillhörande ljudeffekter....

Ja, då ses på denna blogg till vintern 2014/2015!







Glad på IKEA Erikslund

Glad på IKEA Erikslund

Inga kommentarer: